Mexicansk juice

Mexicansk juice – Smagfuld og forfriskende

Læskedrikke er en integreret del af de fleste lande. Men i dag fremstilles størstedelen af ​​disse drikkevarer for det meste af kunstige komponenter fremfor naturlige ingredienser. Boing! juice fra Mexico er et sundere og mere lækkert alternativ til traditionelle læskedrikke end de såkaldte ”naturlige” juicer.

Uanset om det er sommer eller vinter, er Boing! mexicansk juice et fantastisk valg, når ganen og smagsløgene skal forkæles.

Viser alle 6 resultater

Hvem producerer Boing! mexicansk juice?

Sociedad Cooperativa Pascual er en mexicansk producent af soft drinks og læskedrikke, der er bedst kendt for deres drikke med frugtsmag, der markedsføres under de to brands Pascual Boing! og Lulu. Virksomheden blev grundlagt i 1940, og siden da har den altid været iblandt pionererne inden for produktion af frugtdrikke. Sociedad Cooperativa Pascuals produkter forhandles i dag i hele Mexico, og eksporteres til en lang række lande, bl.a. USA, Cuba, Jamaica, Spanien og Irland.

Hvem distribuerer Boing! mexicansk juice?

GPS Imports Inc. importerer og distribuerer de bedste kvalitetsprodukter fra hele verden. GPS Imports har indgået et partnerskab med en af ​​de mest fremstående mexicanske producenter af mexicansk juice, sodavand og øvrige drikkevarer, nemlig Sociedad Cooperativa Trabajadores de Pascual S.C.L. GPS Imports er autoriseret importør og distributør af Boing! og andre Pascual-produkter.

Fremstilling af mexicansk juice – kvalitet og smag fra øverste hylde

Processen med at fremstille Boing! mexicansk juice starter med udvælgelsen af ​​frugter. Frugtkvalitetseksperter i de forskellige stater i landet besøger flere frugtproducerende regioner, hvor de nøje overvåger og superviserer, at hver frugt har den bedste kvalitet af både smag, farve og aroma. Når frugten er udvalgt og godkendt, begynder fremstillingsprocessen af Boing! mexicansk juice. Frugten vaskes omhyggeligt, kværnes og ved hjælp af meget specialiserede moderne teknikker adskilles skindet, frøene og frugtkødet, efterfulgt af sterilisering og pasteurisering.

Scroll to Top