Lækre majs tortillas importeret direkte fra Mexico
Når du planlægger at spise en mexicansk ret, så indeholder retten ofte tortillas. Majs tortillas er nemlig en stor del af det mexicanske køkken. Man bruger majs tortillas til f.eks. tacos, det vi i Danmark kender som mexicanske pandekager, quesadillas, enchiladas og mange andre retter. Udover at bruge dem som almindelige pandekager, så kan man også friturestege dem, så de bliver til chips.
Køb majstortillas fra Mexican Heart
På Mexican Heart kan du købe lækre majs tortillas, importeret direkte fra Mexico. Vi forhandler 2 forskellige slags, hvide majstortillas produceret af majsmasa og blå majstortillas, som produceres af blå majs. Begge slags er glutenfri tortillas, og derfor et godt alternativ til f.eks. ris og pasta, hvis du ikke kan tåle gluten eller er påpasselig med det.
Vores glutenfri tortillas er produceret med chiafrø, som indeholder masser af gode fedtstoffer, proteiner og meget andet.
Mexicanske tacos med majs tortillas
Tacos er en af mexicanernes favoritter, og kan laves på et hav af forskellige måder. Man kan putte mange forskellige slags kød i, for eksempel kylling, oksekød eller noget helt tredje. Derudover indeholder en taco ofte en form for salat, majs salsa, salsa og guacamole. På webshoppen har vi et stort udvalg af forskellige salsaer, som passer perfekt til en lækker mexicansk taco med glutenfri tortillas. Til tacos kan du for eksempel vælge Salsa La Llorona.
Mexicanske quesadillas med majs tortillas
Mexicanske quesadillas består af majs tortillas, som lægges sammen med fyld imellem. Ligesom i tacos, så kan man tage mange forskellige slags kød i, for eksempel kylling eller oksekød. Derudover tager man som regel også bønner og salsa i. Hertil kan du med fordel bruge en af vores salsaer, som passer perfekt til denne ret, vælg for eksempel Salsa la Llorena eller Salsa La Donã.
Mexicanske enchiladas med majs tortillas
Mexicanske enchiladas består af majs tortillas med enchilada sauce, hertil er vores salsa La Sandunga helt perfekt. Udover glutenfri tortillas og enchilada sovs, så tilføjer man ofte også sorte bønner samt revet ost. Efter man har tilføjet det ønskede fyld, så ruller man dem og bager dem i ovnen med ost på.