Mexicansk rom

Se vores udvalg af premium rom fra Ron Classico er blevet til i søgen efter rom af højeste kvalitet – en ægte classico. Den Mexicanske rom bliver produceret ved foden af vulkanen i La Colima i Mexico.

Leder du efter noget andet end de temmelig mange søde romvarianter der findes så kan her finde en lækker tør rom fuld af karakter og smagsnoter.

Ron Classico dyrker deres egne sukkerrør og har et topmoderne produktionssted der sikrer et ensartet produkt i hver eneste produktion af denne unikke mexicanske rom.

Viser alle 3 resultater

Mexicansk rom

På Mexican Heart kan du købe de lækreste mexicanske rom, som bliver produceret i Mexico og derefter importeret til Danmark.
Mexico er meget kendt for sin tequila, men faktisk produceres der fantastisk rom i Mexico. Og der produceres både mørk og lys mexicansk rom.
Vi forhandler både en lys og mørk mexicansk rom, af mærket Ron Clássico. Ron Clássico er en Mexicansk virksomhed, som producerer ægte mexicansk rom. De synes ikke der fandtes en rom, som stillede deres behov – derfor startede de deres eget og producerer nu ægte mexicansk rom. Deres mål er at blive de bedste på markedet.
De investerer meget tid på research og at teste deres rom, så de hele tiden forbedrer deres rom.

Ron Clássico dyrker deres egne sukkerør i mexico.

Produktionen af mexicansk rom

Mørk mexicansk rom bliver fremstilles af saft eller melasse fra sukkerrør og vand. Når væsken fra sukkerrørene bliver opvarmet, så ligger sukkeret sig på toppen og den tykke brune sirup lægger sig på bunden. Denne masse kalder man for melasse, og er en af de to hovedingredienser i rom. Den anden hovedingrediens er vand – vandet fortynder melassen. Når vandet er blandet med melassen, så tilføjer man gær for at danne alkohol. Når gæringen er slut, har rommen typisk en alkoholprocent på mellem 5 og 9 %. For at opnå en højere alkoholprocent, bliver det overskydende vand fjernet. Dette gør at alkoholprocenten kommer op på omkring 90 %. Til sidst kommes rommen på fade og bliver fortyndet, så man sikrer en alkoholprocent på mellem 40 og 43 %.
For at fremstille en lys rom, så hælder man rommen direkte på flaske, når den er produceret. For at fremstille mørk rom, så skal man lade rommen aldre i forkullede egetræsfade, som giver rommen den dybe brune farve og en fyldig smag.

En mørk og en hvid mexicansk rom fra Ron Clässico

Vi forhandler 2 af Ron Clässicos rom, den lyse og den mørke.
Den mørke rom har ligget på amerikanske egetræsfade i 3 år, som har givet den noter af træ og vanilje. Den kan både drikkes rent eller blandt i cocktails. Den mørke rom har en alkoholprocent på 40%.
Den lyse rom har lagt på amerikanske egetræsfade i 1 år, og har fået noter af mandel, træ og vanilje. Den hvide har, ligesom den mørke, en alkoholprocent på 40 %.

Scroll til toppen