Opskrifter
på ægte mexicansk mad

Oplev autentisk mexicansk mad hjemme i dit eget køkken. Hos Mexican Heart vil vi gerne give dig smagen af Mexico. – Gennem importerede gourmet produkter og opskrifterne til at lave mexicansk mad på autentisk vis.

mexicansk_vin

Mexicanske drinks

Mexicansk nationaldag_Viva Mexico

Mexicos Nationaldag og de festlige kulinariske oplevelser

Mexicos nationaldag er en betydningsfuld begivenhed fyldt med historie, kultur og smagfulde fornøjelser. Denne højtid fejres hvert år den 16. september for at mindes landets …

Læs mere →
Chili en nugada opskrift

Chiles en Nogada opskrift

Mexikos Nationalslagsfest på en Tallerken Chiles en Nogada repræsenterer mere end blot en ret; det er en hyldest til Mexicos stolte kulturarv og en central …

Læs mere →
Agave på vogn

Agave Tequila – en mexicansk legende  

Mexican Heart forhandler et stærkt udvalg af den populære agave tequila. Traditionelt er tequila inddelt i fem forskellige kategorier eller lagringer: Blanco/Plato, Reposado, Anejo, Extra …

Læs mere →
Vin på terrasse i Mexico

Guide til mexicansk vin

Det er muligt at mange ikke forbinder Mexico med eksklusive og udsøgte vine, men Mexicos vingårde gemmer på en perlerække af fantastiske vine, som er …

Læs mere →
Enchiladas med mole sauce

Hjemmelavet mole

Mole er en mexicansk chili sovs som findes i mange forskellige varianter afhængig af hvilken chili der er brugt. Den er kendt for at være …

Læs mere →
Tomatillo salsa verde

Hjemmelavet salsa verde fra et ægte mexicansk køkken

Prøv denne traditionelle salsa verde casera opskrift med Tomatillos og serrano chili. Det er lige som du finder den i Mexico. Det er en frisk …

Læs mere →

Mexicanske madopskrifter

Oplev ægte mexicanske madopskrifter fra Mexican Heart. Vi har samlet nogle af vores bedste opskrifter. – Og selvfølgelig nogle basisopskrifter som tortillas og tostados som passer til en hver ret!

Mexicansk mad er kraftfuld og fuld af smag! Det er det du finder på denne side. Hos Mexican Heart gør vi op i autentiske retter så du finder ikke en mexi-bowl her, MEN du finder nogle af de bedste opskrifter fra Mexico som Pozole, Mole eller enchiladas.

Mexicansk mad til fest

Mexicansk mad er fantastisk mad til en fest, særligt hvis man gerne vil prøve noget nyt og ikke er bange for lidt stærk mad. Til den lille fest kan det måske være hyggeligt med hjemmelavet tortillas og selv taco. Psst ægte mexicanske tacos er bløde lækre majstortillas og ikke tacoskaller. – De er ikke til at spise!

Tortillas og tacos kan være svært til en større fest, da de ikke kan laves i forvejen. Derfor er enchiladas, mole og salsa verde retter eller side retter at sætte på bordet. Det vil sikkert imponere med lækre autentiske retter med produkter importeret fra Mexico.

Mexicansk mad vegetar

Mexicanerne er gode til at lave retter som er enten helt kødfrie eller hvor kød kan erstattes med bønner eller andre veganske ingredienser. Retter som echiladas, tamales eller tacos kan nemt laves uden kød og tilføjes fyldende grønt som kaktus nopales, huitlacoche eller bønner.

Autentisk mexicansk mad

Det mexicanske køkken er sammenfatningen af flere århundrede af kulinarisk kunst. Det er sammenfatningen af den del af verdenens landbrug, ældgamle perfektionerede færdigheder og kulinariske teknikker.

Autentisk mexicansk mad er ofte kendetegnet ved brugen af majs, bønner og chili og bygger på at udnytte ingredienser og smag mest muligt. Det kommer til udtryk i retter med simple ingredienser med udtryksfuld smag. Dette kan ses i brugen af chili, hvor man i mexicansk cuisine arbejder med chiliers smagsnoter frem for styrke.

Hos Mexican Heart arbejder vi med leverandører i Mexico for at levere de bedste produkter hjem til Danmark så vi også kan nyde smagen af Mexico med autentiske produkter.

Scroll to Top