lav din egen gavekurv

Med alt det bedste fra Mexico

Sådan fungerer det

Trin 1 vælg en gavekurv

Vælg en gavekurv

Læg en gavekurv i din kurv. Så er du klar til at samle gaven

Trin 2 put de vare i din kurv du ønsker

Find dine varer

Vælg de varer du vil have i gavekurven (og måske lidt til dig selv). Du kan finde varerne nedenfor eller rundt på siden. 

Tin 3 saml din kurv hjemme

Sammensæt din kurv hjemme

Når du modtager pakken kan du nemt sammensætte din gavekurv til dine ønsker og præferencer. 

Gavekurv med alt til hjemmelavede tortillas

Lav en Hot N' Spicy gavekurv

Står du og mangler den perfekte gave til én, der elsker stærk og krydret mad? Så har vi svaret: En Hot N’ Spicy gavekurv med ægte mexicanske hot sauces og/eller salsas – hvad ellers? Du udvælger naturligvis selv de produkter, du ønsker at putte i din Hot N’ Spicy gavekurv, og vi garanterer at du får den ægte smag af det mexicanske køkken med i gavekurven.

Du har naturligvis mulighed for at vælge imellem hot sauces og salsas i flere forskellige vindstyrker, så det hverken bliver for stærkt eller for mildt.

Byg en gavekurv med spiritus og andre drikkevarer

Vælg her mellem udvalget af mexicansk øl, vin og sodavand. Du finder et stort udvalg af importeret mexicansk spiritus i vores drikkevarekategori. Her finder du alle vores mexicanske specialøl og alt fra mezcal og tequila til bacanora. Så hvis du mangler den ideelle gavekurv til øl-entusiasten eller tequilasamleren, så har du her en unik mulighed for at sammensætte den perfekte gavekurv helt efter dine egne ønsker.

Lav selv gavekurv

Her har du muligheden for at sammensætte din helt egen gavekurv med lækre mexicanske specialiteter. Slip kreativiteten løs, og byg din gavekurv efter hvad modtageren af gavekurven kan lide. Start med at lægge en gavekurv i din kurv. Så er du klar til at gå på opdagelse efter produkter, og du kan begynde at samle gaven.
Vælg de varer du vil have i gavekurven (og måske lidt til dig selv nu du er i gang?). Når du bygger din gourmet gavekurv i ægte mexican style med produkter fra shoppen, er du sikker på at sammensætte en gavekurv, der vil være en fryd for alle sanser. Uanset om du vælger en gavekurv, der består af produkter til at bage hjemmelavede tortillas, lækre snacks eller salsas, eller måske en gavekurv til tequilaelskeren, så finder du alt, du har brug for her i shoppen. Gå på opdagelse i de forskellige varekategorier nedenfor eller rundt omkring på siden.

Sammensæt din gavekurv hjemme

Når du modtager pakken, kan du nemt og i ro og mag sammensætte gavekurven helt efter dine egne ønsker og præferencer. Du kan f.eks. tilpasse pynten og indpakningen efter modtagerens interesser eller efter den givne anledning.

Scroll to Top