Ancho chili

Her finder du alle vores produkter med ancho chili. Acho chili er kendt for sin rige røgede smag med sød til moderat varme og en mild paprikasmag. På mange måder er ancho chili ganske forskellig i smagen i forhold til poblano chili selvom de produceres af denne chilivariant.

Viser alle 2 resultater

Ancho chili

Ancho chili er den tørrede variant af poblano chilien, og en af de mest populære chilipeberfrugter i det mexicanske køkken samt det sydvestlige USA. Denne chilis popularitet kan bl.a. ses i det faktum at den har fået sit helt eget navn i tørret form. I stedet for at kalde dem tørrede poblanos, har de altså fået det mere eksotiske navn ancho chili. Denne chilivariant stammer fra den mexicanske stat Puebla. De laves, når poblano peber får lov til at blive på stænglen for at modne, indtil de bliver røde hvorefter de høstes og tørres. Processen bevarer effektivt peberfrugterne og forøger holdbarheden betragteligt. Mexicanske kokke og kokke rundt om i verden opbevarer dem i deres skabe, hvor de nemt kan hentes for at tilføje smag til et stort antal forskellige opskrifter, fra suppe og gryderetter til salsaer og saucer.

Køb ancho chili

Hos Mexican Heart kan du købe ancho chili, så du altid har denne lækre tørrede chili klar i køkkenskabet, når der er behov for ekstra spice og smag til en ret. I forbindelse med anvendelse af ancho chili i madlavningen kan man sagtens være kreativ og lade fantasien få frit løb. Smag til med ancho chili mens du tilbereder maden, så du får den helt rette styrke og smag, der går i tråd med netop dine smagsløg og præferencer.

Ancho chili vindstyrke

Generelt anses ancho chili som værende relativt milde i vindstyrken, selvom de dog alligevel giver et pænt ’kick’. Ancho chili rammer mellem 1.000 og 2.000 Scoville-Enheder. Sammenlignet med en traditionel jalapeño er ancho chili 2,5 til 5 gange mildere.

Scroll til toppen