Kyllinge enchiladas

kyllinge-enchilladas

Her har du opskriften på de lækreste enchiladas som ovenikøbet er hurtige og nemme at lave.

Ingredienser til 10 enchiladas:

Sådan gør du:

Kog kyllingen i halvt liter vand med et kvart løg i et stykke, lidt salt, et fed hvidløg i 20 – 25 minutter. Tag dem derefter op af gryden og gem fonden. Begynd derefter at tråde kyllingen så du står med lange tynde stykker. Sæt en dyb pande med en teske olie over komfuret og tilsæt 3 – 4 spiseskefulde af din favorit Ki´gourmet chili salsa. Tilsæt langsomt fonden en kop af fonden, rør rundt og derefter tilsæt 2 spiseske fulde creme fraiche eller flere hvis du synes det er for stærkt.  Mens blandingen stadig er lunken, dyp en tortilla ad gangen så den bliver gennemvædet af fonden, læg den på et fad og læg en tyk stribe kylling og rul tortillaen stramt sammen. Læg dem i et fad og drys med fetaost og fintskårne løg.

Buen provecho!

Find produkterne her

Scroll to Top