Mexicansk ret

Kyllinge enchiladas

Her har du opskrften på de lækreste enchiladas som oven i købet er hurtige og nemme at lave.

Ingredienser til 10 enchiladas:

500 gram kyllingebryst

1 pakke majstortillas

0,5 liter creme fraiche

150 gram fetaost

1 løg

Ki´gourmet salsa La Doña eller Llorona

Sådan gør  du:

Kog kyllingen i halvt liter vand med et kvart løg i et stykke, lidt salt, et fed hvidløg i 20 – 25 minutter. Tag dem derefter op af gryden og gem fonden. Begynd derefter at tråde kyllingen så du står med lange tynde stykker. Sæt en dyb pande med en teske olie over komfuret og tilsæt 3 – 4 spiseskefulde af din favorit Ki´gourmet chili salsa. Tilsæt langsomt fonden en kop af fonden, rør rundt og derefter tilsæt 2 spiseske fulde creme fraiche eller flere hvis du synes det er for stærkt.  Mens blandingen  stadig er lunken, dyp en tortilla ad gangen så den bliver gennemvædet af fonden, læg den på et fad og læg en tyk stribe kylling og rul tortillaen stramt sammen. Læg dem i et fad og drys med fetaost og fintskårne løg.

Buen provecho!

Scroll til toppen